Werkwijze Henna-/ verlovingslebsaat bezichtigen/passen

Hartelijk dank voor je interesse in de lebsaat by Jacqueline.

Je kan op afspraak terecht om de collectie henna en verlovingslebsaat te bekijken en te oriënteren of er iets naar je smaak bij zit.

Je afspraak duurt 45 minuten. Indien je te laat komt, gaat deze tijd van je afspraak af. Mocht je langer dan 20 minuten te laat zijn, dan wordt je afspraak geannuleerd en verzoeken wij jou een nieuwe afspraak in te plannen. 

Om de keuze makkelijker voor jezelf te maken, adviseren wij niet meer dan 2 henna- of verlovingsjurken te passen.

Er wordt verzocht geen make up/ sieraden te dragen. Indien je wel make up draagt, zullen we bij het passen verzoeken een sjaal over het gezicht te doen.

Er liggen doekjes in de paskamer om de oksels te reinigen en wij verzoeken u daarna gebruik te maken van de aanwezige deodorant.

Let op: Onze exclusieve designer lebsaat kunnen alleen gepast worden na het vastzetten van de boeking (voldoen van de aanbetaling).

Plan hier je pasafspraak in.

Aanbetalingen voor henna- en verlovingslebsaat worden alleen geretourneerd bij overlijden van 1e en 2e graads  familieleden (bij het aantonen van bewijs) en bij rampen zoals oorlogen en pandemieën. Hierbij geldt dat er binnen 1 week na het bekend maken van overheidsmaatregelen, geannuleerd moet worden.