Werkwijze Pasafspraken Bridalstyling/ losse verhuur BruidsLebsaat

Beste Bride to Be,

Je bent van harte welkom om vrijblijvend de collectie bruidslebsaat te bekijken.

Hiervoor kan je een afspraak inplannen om langs te komen. Zolang er corona maatregelen zijn, wil ik je verzoeken om hoogstens 2 mensen mee te nemen.

Indien je besluit om je styling door Jacqueline te laten verzorgen, wordt er na het tekenen van de overeenkomst en het voldoen van de aanbetaling, een pasafspraak ingepland. Ook hierbij kan je 2 mensen meenemen.

In verband met de kwetsbaarheid van de exclusieve jurken, kan je bij het boeken van 1 lebsa, 2 lebsaat passen. Als je een bridalstyling pakket met 2 lebsaat boekt, kan je 3 lebsaat passen.

Mocht je twijfelen of de lebsaat van Styling by Jacqueline de juiste keuze zijn, dan kan je ook tijdens de bezichtigingsafspraak lebsaat passen. De kosten hiervoor bedragen € 75 per lebsa. Indien je besluit om Styling bij Jacqueline te boeken, wordt dit bedrag als aanbetaling verrekend op je pakketprijs.

In verband met hygiëne verzoeken wij bij pasafspraken om de oksels te reinigen met een reinigingsdoekje en deodorant aan te brengen alvorens een lebsa aan te trekken. Bij het dragen van make up, kan er gevraagd worden om een sjaal over het gezicht te doen, zodat er geen make up vlekken op de lebsaat komen.

Bij het aantrekken van de lebsaat, word je altijd geholpen.

Via 06-16546612 kan je een afspraak in plannen om de lebsaat te bezichtigen.