Werkwijze Pasafspraken Bridalstyling

Beste Bride to Be,

Je bent van harte welkom om vrijblijvend de collectie bruidslebsaat te bekijken. We hebben zowel taqlidi lebsaat en ballroom lebsaat. Moderne takchita maar ook klassieke tijdloze volledig handbewerkte takchita.

Hiervoor kan je een afspraak inplannen om langs te komen. Voor een bezichtigings/pasafspraak kan je maximaal 2 personen mee te nemen. Wij willen je er ook op wijzen dat een pasafspraak niet geschikt is, voor kinderen onder de 12 jaar.

Je afspraak duurt een uur. Indien je te laat komt, gaat deze tijd van je afspraak af en kan het zijn dat er een nieuwe afspraak ingepland moet worden. Indien je meer dan 20 minuten te laat bent, word je afspraak automatisch geannuleerd en dien je een nieuwe afspraak in te plannen. Wij verzoeken je af te bellen, als je niet meer komt.

In verband met de kwetsbaarheid van de exclusieve jurken, kan je bij het boeken van 1 bruidslebsa, 2 lebsaat passen. Als je een bridalstyling pakket met 2 lebsaat boekt, kan je 3 lebsaat passen.

In verband met hygiëne, verzoeken wij bij pasafspraken om de oksels te reinigen met een reinigingsdoekje en deodorant aan te brengen alvorens een lebsa aan te trekken.

Wij verzoeken je om tijdens je pasafspraak geen make up en of sieraden te dragen. Bij het dragen van make up, wordt er gevraagd om een sjaal over het gezicht te doen, zodat er geen make up vlekken op de lebsaat komen.

Bij het aantrekken van de lebsaat, word je altijd geholpen.

Geef tijdens de afspraak aan welk pakket je wil boeken.

Naast dat Jacqueline zelf bridal styling verzorgt, werken wij ook met verschillende freelance stylisten. Tijdens jouw intake kan je aangeven, naar wie jouw voorkeur uit gaat. Binnen 48 uur hoor je of de door jou gekozen styliste beschikbaar is.

 De aanbetaling bedraagt €150 en kan contant worden voldaan of middels een bankoverschrijving/betaalverzoek.

Aanbetalingen voor ziana boekingen en reserveringen voor henna- en verlovingslebsaat worden alleen geretourneerd bij overlijden van 1e en 2e graads  familieleden (bij het aantonen van bewijs) en bij rampen zoals oorlogen en pandemieën. Hierbij geldt dat er binnen 1 week na het bekend maken van (gewijzigde) overheidsmaatregelen, geannuleerd moet worden.

Plan hier een afspraak in om de lebsaat te bezichtigen.