Huurvoorwaarden banken/achterwanden

Indien bruidsbanken bezorgd moeten worden, moet er iemand aanwezig zijn die de spullen in ontvangst kan nemen bij het uitladen (vaak is er geen parkeerplaats voor de deur en moeten de spullen eerst uitgeladen worden en kan er daarna geparkeerd worden). De spullen kunnen niet zonder toezicht blijven staan in verband met diefstal. Indien er niemand is die de bij de spullen kan staan, dient dat van te voren aangegeven te worden, dan wordt er een extra personeelslid meegenomen. De kosten hiervoor bedragen € 40.

Bij bezorgen op adressen hoger dan de begaande grond van € 10 per etage. Indien er geen lift is, wordt er niet hoger dan 3 hoog getild.

Bij zelf ophalen worden en tijdstippen afgesproken voor het ophalen en retourneren. Indien de gehuurde spullen niet op het afgesproken tijdstip geretourneerd worden, kan er wachtgeld in mindering gebracht worden van de borg (€ 10 per 15minuten).

Bij het ophalen wordt er ook een tijdstip afgesproken. Indien er langer dan 30 minuten gewacht moet worden, wordt er wachtgeld van de borg afgehaald (€ 10 per 15minuten). Tevens moet er legitimatie worden getoond.

De borg wordt alleen geretourneerd bij het schoon en heel opleveren van het gehuurde. Bij vlekken of beschadigingen, kan dit invloed hebben op het borgbedrag. Reinigingskosten en reparatiekosten worden van de borg afgehaald. Indien de schade dusdanig groot is, dat het gehuurde onbruikbaar geworden is. Dan zal de huurder de volledige kosten moeten voldoen van het gehuurde.