Huurvoorwaarden banken/achterwanden

Bij bezorgen geldt: tot aan de voordeur van de portiek, zorg er voor dat er iemand klaar staat om de spullen in ontvangst te nemen.

Wil je de gehuurde spullen tot de voordeur bezorgd hebben, geldt er een toeslag van € 5 per etage. Indien er geen lift is, wordt er niet hoger dan 3 hoog getild. Uiteraard is het ook mogelijk om de set op te zetten, de kosten hiervoor bedragen € 20.

 

Bij zelf ophalen worden en tijdstippen afgesproken voor het ophalen en retourneren. Indien de gehuurde spullen niet op het afgesproken tijdstip geretourneerd worden, kan er wachtgeld in mindering gebracht worden van de borg (€ 10 per 15minuten).

Bij het ophalen wordt er ook een tijdstip afgesproken. Indien er langer dan 30 minuten gewacht moet worden, wordt er wachtgeld van de borg afgehaald (€ 10 per 15minuten).

De borg wordt alleen geretourneerd bij het schoon en heel opleveren van het gehuurde. Bij vlekken of beschadigingen, kan dit invloed hebben op het borgbedrag. Reinigingskosten en reparatiekosten worden van de borg afgehaald. Indien de schade dusdanig groot is, dat het gehuurde onbruikbaar geworden is. Dan zal de huurder de volledige kosten moeten voldoen van het gehuurde.